Espanyol

Garagarza: “No queda cap posició pendent de reforçar”

Fran Garagarza, director esportiu de l’Espanyol, ha fet una valoració del mercat aquest matí durant la roda de premsa de presentació de Ramón Ramos i Keita Baldé. El dirigent blanc-i-blau ha titllat el mercat “d’exigent, llarg i satisfactori”, però ha volgut remarcar: “estem contents, però les notes es posen al juny”. Això sí, tot i haver destacat la “versatilitat” i qualitat de la plantilla, Garagarza ha assegurat que el club segueix treballant. “Tenim una llista de jugadors lliures i tots poden venir, però només fitxarem jugadors que entenem que milloren la plantilla, en cap cas per tenir més fons d’armari”. A més a més, el director esportiu ha assegurat que “no queda cap posició pendent de reforçar”.

Abans de la roda de premsa de Fran Garagarza s’han presentat els nous jugadors blanc-i-blaus. Ramón Ramos, davanter brasiler que arriba cedit per l’Olympiacos, i Keita Baldé, català, internacional amb Senegal. Baldé arriba també cedit per l’Spartak de Moscou, però amb opció de compra. I el d’Arbúcies, no ha amagat la seva voluntat de seguir amb el club periquito després de la cessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)