Espanyol

Baldé: “Faré tot el possible per quedar-me”

Espanyol. Presentat juntament amb Ramon Ramos, el davanter arbucienc agraeix l’oportunitat de tornar a jugar a Catalunya

Keita Bladé i Ramon Ramos van ser presentats oficialment com a nous jugadors blanc-i-blaus ahir al migdia, tot i que ja van jugar contra l’Amorebieta. Els dos jugadors arriben com a cedits. Ramos arriba de l’Olympiacòs i sense possibilitat de compra, però Fran Garagarza, director esportiu, va assegurar que “hi treballarien”. Baldé, en canvi, procedent de l’Spartak de Moscou, sí que podria ser propietat de l’Espanyol per uns dos milions d’euros. A més, el d’Arbúcies no va amagar les ganes de continuar a l’entitat blanc-i-blava: “He vingut amb la convicció que aquest és el millor projecte per a mi. Com a casa no s’hi està enlloc. Faré tot el possible per quedar-me.”

L’extrem esquerre i internacional amb el Senegal va marxar de Catalunya quan tenia 16 anys. Ara, amb 28, ha tingut la possibilitat de tornar fixant per l’Espanyol, i no s’ho ha pensat dues vegades: “En tot aquest temps voltant no havia tingut l’oportunitat de tornar. Gràcies a Déu ha arribat i ha sortit perfecte.”

Garagarza valora el mercat

A.V.

El director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza, també va parlar ahir durant la roda de premsa, i va fer la seva valoració del mercat: “Exigent, llarg i satisfactori.” Així el va descriure el dirigent blanc-i-blau. “Estem molt contents amb la feina feta”, va dir, però, això sí, “les notes es posen al juny”, va assenyalar. També va deixar clar que no queda cap posició “pendent de reforçar”, però que el club continua treballant i no tanquen les portes a alguna arribada més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)