Espanyol

Una nit per oblidar

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau ofereix molt mala imatge al feu del Vila-real B, on és clarament superat i en surt amb derrota i sense lideratge

Vila-real B 3 Espanyol 1

VILA-REAL B:Iker; Lanchi (Tasende, 81’), Espigares, Lekovic (Hugo Pérez, 90’), Romero; Alti (Reque, 59’), Del Moral, Carlo, Ontiveros; Pascual (Collado, 90’) i Forés (Ferrari, 81’).ESPANYOL:Pacheco; Omar, Calero, Sergi Gómez (Melamed, 46’), Cabrera, Ramon (Oliván, 46’); Aguado (Gragera, 73’), Pol Lozano (Expósito, 64’); Puado, Pere Milla (Keita Baldé, 73’) i Braithwaite.GOLS:1-0 (13’) Lekovic. 2-0 (26’) Pascual. 3-0 (70’) Pascual.ÀRBITRE:De la Fuente Ramos (col·legi castellanolleonès).T.G.:al local Carlo; i als visitants Expósito, Calero, Oliván i Keita Baldé.

El millor que pot fer l’Espanyol després de la nit d’ahir és prendre nota de tot el que va fer malament –força coses–, treballar-hi per intentar millorar i oblidar el que va passar. I és que l’equip dirigit per Luis García va oferir una actuació descoratjadora al feu del Vila-real B, d’on va sortir escaldat amb una derrota (3-1) que cou, no pas tant pel resultat sinó per la imatge. Es pot dir que el conjunt periquito no va comparèixer a La Ceràmica, on no va tenir possibilitats reals d’emportar-se alguna cosa. Els blanc-i-blaus deixen d’anar primers, ara són segons, a un punt del lideratge, ara a mans del Tenerife, i amb quatre equips trepitjant-li els talons a també només un punt. Un d’aquests quatre és el Valladolid, el seu proper rival, dissabte (21 h) a Cornellà.

Contra el filial groguet el partit ja va començar malament, amb Pacheco fent diverses aturades que van evitar el gol, fins que Lekovic (13’), després d’un servei de córner, va obrir la llauna. L’Espanyol no va respondre, i va veure com Jorge Pascual (26’) feia el segon, un golàs, aprofitant una pèrdua d’Aguado a la frontal de l’àrea. Una acció aïllada abans del descans va ficar els periquitos dins del matx amb una diana de Puado (41’), però no hi va haver manera. A la segona meitat, de nou Pascual (70’), en un contraatac, va resoldre també amb un altre golàs i va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)