Espanyol

Un pas enrere inesperat

Espanyol. Els blanc-i-blaus, molt espessos i imprecisos, cauen per la mínima contra el Leganés, al qual entreguen el lideratge

Espanyol 0 Leganés 1

ESPANYOL:Pacheco, Óscar Gil, Calero (Gómez, 84’), Cabrera, Puado, Keidi Bare, Pere Milla (Keita Balde, 61’), Brian Oliván (Ramon, 84’), Gragera (Aguado, 62’), Nico Melamed (Jofre,73’), Braithwaite.LEGANÉS:Diego Conde, Jorge Sáenz, Sergio, Portillo, Miguel (Diego, 66’), Raba (Djouahra, 61’), Franquesa, Neyou, Undabarrena, Jorge Miramón (Nyom, 81’), Arambarri (Chicco, 81’).GOLS:0-1 (48’) Miguel de la Fuente.ÀRBITRE:Sesma Espinosa.T.G.:Calero, Raba, Miguel, Keidi Bare, Franquesa, Chicco.PÚBLIC:20.599 espectadors a l’Stage Front Stadium.

Un Espanyol molt espès va caure derrotat per la mínima contra el Leganés, que va saber aprofitar una de les poques oportunitats clares de què va disposar per materialitzar-la i emportar-se els tres punts i el lideratge. Els blanc-i-blaus no van estar a l’altura del que requeria el partit i les circumstàncies. En el que era un duel directe per l’ascens, contra un dels equips més en forma de la categoria, els de Luis García no van estar encertats en cap moment. El conjunt català no va generar gairebé ocasions de perill i, a més, va estar molt imprecís tant en atac com en defensa. Una nit, doncs, per oblidar. Imatge molt poc convincent dels periquitos i primera derrota de la temporada a l’Stage Front Stadium. Tocarà continuar remant. Ni de bon tros està fet. De moment, han entregat el lideratge al Leganés, que se situa dos punts per sobre dels blanc-i-blaus.

En la primera part, cap dels dos equips va aconseguir inquietar l’àrea rival, llevat d’una doble ocasió dels visitants en el temps afegit. En la segona, els madrilenys van aprofitar una pèrdua de pilota dels periquitos per sortir al contraatac. Miguel va finalitzar la jugada i va situar el 0 a 1 en el marcador (48’).

ELS VESTIDORS

El gol era evitable. Hem de continuar i fer autocrítica per millorar de cara al futur immediat
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)