Espanyol

L’Espanyol deixa passar l’oportunitat de posar-se líder a El Molinón (2-0)

Enfrontament força insípid el que han protagonitzat l’Espanyol i l’Sporting a El Molinón, tot i que els locals són els que han marxat a casa satisfets amb el resultat de 2-0, que els permet pujar fins a tres posicions en la classificació de segona divisió i situar-se ara tercers amb 24 punts, un dígit més que l’equip periquito. Amb aquesta derrota, els blanc-i-blaus encadenen dos partits perduts consecutius, un fet que no s’havia produït fins ara aquesta temporada.

El conjunt entrenat per Luis García ha saltat a la gespa amb una bona organització tàctica i amb una intenció clara d’endur-se els tres punts d’Astúries. En el minut 3, Jofre ha avisat els locals amb un xut potent que amb prou feines ha pogut parar Yáñez, i Puado ha estat a punt de marcar un golàs arran d’un xut des del mig del camp, que el porter asturià ha aconseguit enviar a córner. Un error d’Óscar Gil, però, ha condemnat l’Espanyol. A la mitja hora de partit, el lateral ha perdut el control d’una pilota que Otero ha aprofitat per encarar cap a porteria i superar Pacheco amb un gol de vaselina.

En tornar de vestidors, han continuat les cares serioses entre els jugadors blanc-i-blaus i no han sabut capgirar les sensacions de confusió que transmetien. Aquesta situació l’ha aprofitat Víctor Campuzano per fer pujar el segon gol de l’equip asturià al marcador en el minut 68. Campuzano no ha volgut celebrar la diana i ha demanat perdó a l’afició perica, i és que el davanter és un dels jugadors més prometedors que han sorgit de la cantera de l’Espanyol. En l’últim tram del partit, l’àrbitre ha xiulat unes mans clares de Djuka dins l’àrea, però Yáñez ha aturat el xut de Braithwaite des dels onze metres. Finalment, en el 82’ Pacheco ha evitat el tercer dels locals amb una parada de peus al xut de Hassan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)