Espanyol

Luis García: “Volem guanyar fent les coses bé, no de qualsevol manera”

L’Espanyol, després de caure contra l’Sporting (2-0), s’estrena demà (20h) a la copa davant el Mensajero. El tècnic del conjunt blanc-i-blau, Luis García, ha comparegut avui en roda de premsa en la prèvia d’aquest duel. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com està el vestidor després de les dues derrotes consecutives en lliga?

“L’equip està bé i molt convençut del que fa, el camí que portem i com volem evolucionar i progressar per afrontar el que ve. L’única manera de convèncer és amb treball, fent les coses bé i amb bons partits. Volem guanyar fent les coses bé, no de qualsevol manera perquè no hi crec. Això et serveix per un dia, però no pel procés del què volem crear a llarg termini”.

Joan García, porter titular demà

“És difícil pels porters perquè no tenen aquesta rotació que pot tenir un jugador de camp. Han de ser molt forts a nivell mental. Joan és el porter del futur de l’Espanyol, no en tinc cap dubte. És un noi extraordinari, que està millorant molt i treballant molt bé. Tinc molta confiança amb ell. Demà participarà”.

Com està ell personalment?

“Jo estic molt bé. Soc una persona molt positiva i forta. He rebut molts cops a la meva carrera, i sempre m’he aixecat i he continuat treballant. No arriba res de manera senzilla. Tot arriba a base de treball i afrontar els reptes amb il·lusió. Estic convençut que les coses sortiran perquè els jugadors treballen molt fort”.

En quin moment arriba aquest partit?

“Arriba en un moment ideal perquè quan un afronta els reptes des de la il·lusió, aquesta motiva. La copa és especial per tots els periquitos. Els que hem tingut la sort d’aixecar aquest trofeu ho sabem. Afrontem el partit amb il·lusió, humilitat i ganes de competir molt bé per tornar a guanyar. Serà un partit on el rival ens posarà en dificultats perquè juga a casa, l’entrenador és molt competitiu i voldran gaudir de la copa, com nosaltres també ho voldrem fer”.

Baixes per al partit

“A part d’Omar, Pol i Roca, en principi no hi ha novetats quant a les baixes”.

El Mensajero

“És un rival molt competitiu, que té una trajectòria llarga. El partit es jugarà amb gespa natural. Ens posarà en dificultats en quant al joc directe i a pilota aturada. Veurem quina estructura presenten a nivell ofensiu i defensiu. El més important és que nosaltres estiguem il·lusionats, connectats i amb ganes de fer un gran partit”.

Influeix el partit de divendres contra l’Eibar?

“Està clar que influeix perquè tenir només dos dies entre Sporting i Mensajero, i dos dies entre Mensajero i Eibar influeix perquè en el futbol el límit per recuperar-se és de dos dies. Condiciona i veurem com arriben avui els jugadors i valorarem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)