Espanyol

Victòria molt plàcida

Espanyol. Els blanc-i-blaus superen amb autoritat el Mensajero en la primera eliminatòria de la copa gràcies a un doblet de Salvi Sánchez en el tram final de la primera part

Mensajero 0 Espanyol 2

MENSAJERO:Padilla, Juanda (Morillo, 69’), Sebas, Óscar, Maxi (Pablo Pollo, 74’), Ruyman, Edu Salles (Pirri, 74’), Misffut (Malick, 69’), Alex Martínez, Toboso, Toty (Borjas Martín, 61’).ESPANYOL:Joan García, Calero, Cabrera (Gragera, 67’), Keidi Bare, Keita Balde, Ramón (Joan Puig, 75’), Lazo, Salvi Sánchez (Jofre, 84’), Edu Expósito (Roger, 45’), Marc Jurado, Omar Sadik (Álvaro Aguado, 75’).GOLS:0-1 (36’) Salvi. 0-2 (38’) Salvi.ÀRBITRE:Orellana Cid.T.G.:Ruymán, Toboso, Oscar, Edu Expósito, Malick, Joan Puig.T.V.:Cap.

L’Espanyol no va fallar en el debut a la copa. Els blanc-i-blaus van superar amb autoritat el tràmit contra el Mensajero, equip de la segona federació, gràcies a un doblet de Salvi Sánchez en el tram final de la primera part. Els de Luis García, amb un onze ple de novetats –respecte del darrer duel només van repetir la parella de centrals formada per Calero i Cabrera– van tenir des del primer instant el domini absolut del partit, davant un rival que va proposar molt poc i que va deixar en evidència totes les seves mancances. Era qüestió de temps que els gols del quadre català arribessin. Així, doncs, partit plàcid que permet als blanc-i-blaus de recuperar sensacions abans d’encarar el crucial duel de divendres contra l’Eibar, un rival directe per l’ascens.

Monòleg blanc-i-blau

L’Espanyol va voler deixar clares les seves intencions des del xiulet inicial, fent-se amo i senyor de la pilota i aproximant-se amb insistència a l’àrea rival, tot i que faltava més contundència en els metres finals. La primera més clara la va tenir Keita Baldé estavellant l’esfèrica en el travesser (34’). En la jugada següent, Salvi no va perdonar marcant a plaer després d’una gran centrada al punt de penal de Ramón. El mateix Salvi va ser l’encarregat de fer el segon abans de marxar als vestidors en aprofitar una errada del porter local. En la segona part, hi va haver molt poca història. Els blanc-i-blaus no van disposar gairebé d’ocasions per fer el tercer i el Mensajero tampoc no va saber trobar el camí.