Espanyol

L’Espanyol perd dos punts contra l’Eibar en el 97’ (2-2)

L’Espanyol ha deixat escapar una victòria crucial contra l’Eibar en l’última jugada del partit (2-2). Després que Puado capgirés la diana inicial de Jon Bautista, els blanc-i-blaus, quan ja tenien el triomf a tocar, han vist com el davanter barceloní es feia en el minut 97 un gol en pròpia porta en l’intent de refusar una jugada a pilota aturada del conjunt basc. Gerro d’aigua freda per a un equip que ja encadena tres partits consecutius sense sumar de tres. Aquest empat deixa als de Luis García tercers provisionalment.

El partit no ha començat bé pels interessos de l’Espanyol. L’Eibar, amb un joc molt directe, ha sortit molt agressiu i en la segona arribada s’ha avançat en el marcador amb una rematada de Jon Bautista imparable per a Pacheco (6’). Poc després, el conjunt basc ha pogut fer el segon amb un xut des de la frontal de Mario Soriano que ha marxat fregant el pal. Els de Luis García han intentat apaivagar aquesta embranzida inicial del rival fent-se amb la possessió de la pilota i intentant superar línies, però estaven sent molt imprecisos amb l’esfèrica als peus i amb prou feines generaven ocasions clares de perill. En el minut 34, Bautista ha fet el segon, però el gol ha estat anul·lat per un fora de joc previ de Stoichkov. No ha estat fins al 41’ quan ha arribat la més clara dels locals, amb una rematada des de l’àrea petita de Puado, que ha refusat amb una mà miraculosa Luca Zidane sota pals. En el temps afegit, l’Eibar ha cedit tota la iniciativa a l’Espanyol i aquests ho han aprofitat per igualar el marcador. Aquest cop, Puado no ha fallat des de dins l’àrea després d’una assistència de la mort de Jofre.

La segona part tampoc ha començat bé pels blanc-i-blaus. Aquest cop en forma de lesió. Víctor Ruiz ha hagut d’abandonar el terreny de joc per molèsties musculars. Quan semblava més a prop el gol de l’Eibar, ha arribat la remuntada. Penal a favor de l’Espanyol, i Puado des dels onze metres no ha fallat per fer el seu segon gol de la nit (56’). El barceloní ha tingut el hat-trick (74’) amb un xut des de l’àrea petita i amb el porter venut que incomprensiblement ha marxat fora. L’Eibar no ha abaixat els braços, i ha disposat de bones ocasions per sumar un punt. Pacheco, en el 87’, ha estat providencial traient una mà miraculosa per refusar el xut de Konrad. En l’última jugada del partit, el porter blanc-i-blau no ha pogut fer res per evitar el gol en pròpia porta de Puado en una jugada a pilota aturada del conjunt basc.