Espanyol

Ramis: “Els jugadors estan responsabilitzats”

Luis Miguel Ramis ha parlat abans de la seva estrena a l’Espanyol, diumenge al camp de l’Osca. “Els futbolistes estan responsabilitzats, gens acovardits”, ha assegurat el tarragoní. “Haurem de cometre els mínims errors perquè la categoria et castiga. La desconfiança apareix amb els errors. Sabem que no podem estar per sobre de ningú. El rival vol el mateix que tu que és guanyar, això és així aquí i a Austràlia”.

Ramis no ha amagat que la “sèrie de resultats” del bloc “genera desconfiança”, cosa que s’ “amplifica” per les exigències del projecte. En qualsevol cas, ha apuntat que les precipitacions “no són bones”, sobretot en el pla “mental i emocional”. “L’equip “necessita reactivar-se”, ha resumit. “Nosaltres hem vingut per això i ens veiem forts per aconseguir-ho. Sabem que hi haurà ports de muntanya difícils i fotuts. S’haurà de reposar per col·locar el club on mereix i volem”, ha reflexionat.

Del llibre d’estil, l’entrenador ha comentat que l’Espanyol “no pot anar a guanyar només atacant” i, ha postil·lat, l’equip “ha de tenir clar què fer en totes les fases del joc”. “No podrem estar pressionant a dalt tot el matx, hi haurà moments en què ens haurem d’ajuntar”, ha matisat. Ramis s’ha mostrat convençut que l’equip pot “defensar bé” i per això cal donar “ordre i bons comportaments”. El tarragoní ha afegit que ha intentat “donar unes referències i actituds col·lectives que són innegociables” i ha assenyalat que han de “dominar els partits, no tant el joc”.

De Luis García, ha dit: “Ha demostrat molt arrelament. M’he vist en la situació de Luis García diverses vegades. Cal assumir-ho, de vegades al futbol no hi ha coses justes, gairebé tot és injust”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)