Espanyol

Ramis: “L’empat és el màxim que mereixíem”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat contra l’Osca en un partit molt gris dels blanc-i-blaus (1-1). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“El partit no és bo. És obvi que necessitarem molt treball per aconseguir arribar a on volem. Hem estat molt centrats a fer les coses bé posicionalment, però ens falta molta agressivitat en totes les zones del camp. Hem de tenir molta més agressivitat i contundència defensiva. I amb pilota hem estat precipitats. El partit és dolent perquè defensivament ens ha faltat agressivitat i ofensivament l’equip ha d’agafar molta« més responsabilitat. Crec que l’equip ho pot aconseguir. És un equip responsable amb el que se li diu i espero anar donant passes per ser cada vegada més competitius”.

“L’empat és el màxim que mereixíem. Ens emportem un punt no havent estat bé. Ens falta molt per ser l’equip que volem ser”.

Sensació que falta molta feina per fer?

“Sí, clar. Però no em sorprèn. Falta molt treball per endavant. Crec que l’equip vol, és capaç i hem de continuar creixent. Aquest equip acabarà plasmant sobre el camp el que volem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)