Espanyol

Puado, KO fins al gener

Un altre contratemps important per a l’Espanyol. Javi Puado, el màxim golejador de l’equip i de la lliga Hypermotion, es va fer, dimecres en una sessió d’entrenament, un esquinç al lligament lateral intern del turmell esquerre. Una lesió que el podria deixar fora dels terrenys de joc fins a final d’any o principi de l’any vinent. No hi ha una data exacta per al seu retorn, però sembla poc probable que pugui reaparèixer abans de Nadal.

D’aquesta manera, doncs, el conjunt blanc-i-blau perd una peça molt important en un tram de temporada vital per mirar de capgirar la mala dinàmica que envolta l’equip en les darreres jornades. El barceloní era el davanter més en forma de l’Espanyol, amb nou gols en tretze partits que ha disputat, i anava pel camí de batre tots els seus registres, que daten de la temporada 2020/21, quan va marcar 13 gols.

Luis Miguel Ramis haurà de buscar solucions per suplir la pólvora de Puado. A priori serà Pere Milla qui el substituirà, tot i que Keita Baldé també pot actuar en la seva posició. Braithwaite continuarà sent la màxima referència ofensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)