Espanyol

Ramis: “No he vingut a enganyar ningú”

Luis Miguel Ramis ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit que l’Espanyol juga demà (21h) contra l’Elx. Les seves declaracions més destacades.

Moment de l’equip

“Hem treballat el que volíem, ha anat bé. De menys a més. És un grup receptiu i ho hem treballat bé per corregir situacions del partit anterior, que n’hi ha moltes per corregir, i arribar al següent amb el pla de partit amb què creiem podem fer mal.”

Evolució

“L’evolució respecte a Osca ha de ser molt gran, no tant pel que fa a actitud i comportaments, ja hem tingut prou temps per corregir algunes situacions del joc que no han de tornar a succeir i han de ser demà. El pla de partit serà el que considerem oportú, diferent de l’anterior i esperem que tingui més bon resultat, hem de veure moltes més coses ja. Hem parlat, són receptius i ho han de fer”.

Parla sense embuts del rendiment dels jugadors. És un risc?

“No. Si considereu això de l’altre dia ser crític, jo no ho considero. No taparé res perquè al vestidor ho sóc molt més que això. Quan saps on vols arribar, has d’intentar arribar al jugador. I ho intentem fer a nivell personal, al nostre espai i context, i al camp, on volem que s’expressin, es contagiïn i es deixin anar. Parlaré el que veig i no m’amagaré. Si per arribar i ser el meu primer dia pensàveu que diria que havíem fet un partidàs, a veure… jo no he vingut a enganyar ningú, quan vegi les coses bé les diré i quan no, no, i als jugadors multiplicat per deu perquè són els que han de rendir al camp. No us renyaré a vosaltres, que no ens guanyeu els partits. Vosaltres teniu la vostra feina i jo la meva”.

La infermeria

“Keidi està amb la selecció i sancionat; Nico Melamed segueix amb el seu procés, hi ha hagut un acostament de postures i aquesta és una bona notícia; Pol Lozano estarà disponible la setmana que ve; Omar està disponible i Puado ho hem de valorar demà, tenim una petita activació a l’estadi i decidirem com se sent. Va tenir una petita torçada, no massa important, avui ha millorat moltíssim i si demà millora moltíssim caldrà valorar-ho, encara no podem dir si està disponible”.

L’estat de Nico Melamed. Què vol dir “apropament de postures”?

“Amb Nico hi ha dues opcions: o funciona el tractament que està fent o cal una intervenció quirúrgica. Abans hi havia més distància entre dues postures i ara s’ha arribat a un acord en què el jugador tractarà durant uns dies que aquest tractament conservador pugui funcionar i, si no funciona, serà l’altra. L’assumpte està pràcticament tancat a expenses de veure com respon Nico”.

Una victòria en els últims sis partits i quatre seguits sense guanyar.

“Tots volem l’excel·lència, i és normal. Jugar bé, que no et facin gols, aclaparar el rival, no tenir problemes, estar sempre els primers, portar 8 punts al segon , tots somiem amb això però l’excel·lència encara que la volem perseguir no és real. La realitat és la dificultat. Quan estàs tantes jornades lluny de guanyar estàs més a prop d’aconseguir-ho, la jornada passada vam perseguir-ho però no ho vam aconseguir, no ho vam merèixer i ara tenim una altra oportunitat. Per nosaltres és una obligació reaccionar i crec que amb una reacció contundent, amb la feina de la setmana crec que som capaços de fer-ho, i això farà que amb la nostra gent estiguem més a prop de guanyar. Això espero veure demà. I guanyar, Més brillant, fantàstic, menys, a segona els equips que es mantenen a dalt són els pràctics. Hem d’aconseguir això també”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)