Espanyol

Reaccionar és vital

Espanyol. Els blanc-i-blaus estan obligats a refer-se contra un Elx que arriba en el seu millor moment

Luis Miguel Ramis intentarà aquesta nit aconseguir la seva primera victòria com a entrenador de l’Espanyol. La seva estrena contra l’Osca no va ser la desitjada, amb un equip que va mostrar una imatge molt pobra en totes les facetes del joc. Sense temps per lamentar-se, el tècnic tarragoní ha disposat d’una setmana neta de treball per continuar transmetent als jugadors la seva idea de joc perquè ho puguin anar assimilant i plasmar en el terreny de joc. Avui ja no hi ha més marge d’error. Sigui jugant bé o malament, els tres punts s’han de quedar a casa. L’Espanyol encadena quatre partits sense conèixer la victòria. Una ensopegada més podria deixar els blanc-i-blaus en una situació encara molt més delicada. Els punts en la part alta de la classificació van molt cars.

Ningú, però, ha dit que serà fàcil. L’Elx arriba a l’Stage Front Stadium en el seu millor moment de la temporada. El conjunt il·licità, després d’un inici de lliga dubitatiu en què les victòries se li resistien, encadena sis jornades invicte, amb 14 punts sumats dels últims 16. Uns bons resultats que l’han fet escalar fins a la novena posició amb 23 punts, dos menys que l’Espanyol. Per tant, en cas de triomf visitant, l’Elx superaria els blanc-i-blaus en la classificació.

A més, al mal moment que travessa el conjunt català, s’hi ha sumat un contratemps en forma de lesió de Javi Puado. El barceloní té un esquinç al turmell i la seva presència avui està en l’aire. “És una obligació reaccionar. Amb la feina de la setmana crec que som capaços de fer-ho”, va dir Ramis.

7 Partits guanyats 6

4 Partits empatats 5

4 Partits perduts 4

25 Gols a favor 14

17 Gols en contra 15

LA PRÈVIA

És una obligació reaccionar. Amb la feina de la setmana crec que som capaços de fer-ho
Luis Miguel Ramis
entrenador de l’Espanyol
Caldrà defensar molt bé i, sobretot, atacar per intentar estar lluny de la nostra àrea
Sebastián Beccacece
entrenador de l’Elx
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)