Espanyol

Ramis: “Hem estat més contundents en totes les facetes del joc”

Luis Miguel Ramis ha sumat avui la seva primera victòria com a entrenador de l’Espanyol. Un doblet de Martin Braithwaite contra l’Elx (2-0) ha estat decisiu per donar tres punts d’or al conjunt blanc-i-blau. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“L’objectiu principal és sumar punts i en el camí fer les coses bé. Si les fas bé estàs més a prop d’aconseguir la victòria. Avui hem fet més coses bé que l’altre dia per guanyar el partit i hem estat més contundents en totes les fases del joc. Contents perquè hem vist més coses que la setmana passada, però hem de continuar veient més”.

Espanyol més intens

“Avui hem arribat més a prop del rival, els duels els hem guanyat i hem entès millor les segones jugades”.

Amb què més ha de millorar l’equip?

“El partit defensivament ens ha agradat. Individualment, hem estat molt més contundents. Col·lectivament, han entès el pla de partit que volíem, amb una pressió avançada, distància entre línies... En el pla ofensiu, hem fet coses bé però per moments. Hem de donar més continuïtat a això perquè som capaços de generar més amb pilota”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)