Espanyol

Calero: “Hem de mantenir els peus a terra”

Fernando Calero ha parlat aquest migdia als mitjans oficials de l’Espanyol del moment que viu el conjunt blanc-i-blau. L’equip entrenat per Luis Miguel Ramis, que porta dues jornades al capdavant, va guanyar dissabte (2-0) a l’Elx.

Victòries després de quatre jornades sense fer-ho

“Teníem moltes ganes de revertir la situació i de tornar al camí de la victòria. Crec que des del principi es va veure les ganes i intensitat que vam posar i el resultat va reflectir-ho.”

El vestidor

“Tenim confiança en el nostre joc i en el què fem, però quan els resultats son positius tot és més fàcil. Amb aquesta victòria l’equip donarà un pas endavant, segur.”

La categoria

“No duiem una bona ratxa. Aquesta categoria és molt difícil, tots els equips es deixen punts i cap partit es pot guanyar fàcil. S’ha de ser molt constant i tenir els peus a terra i l’ascens, el més important és aconseguir-lo al final.”

Adaptació al canvi de tècnic

“Contra l’Elx vam estar molt millor. Estem treballant i s’està plasmant. Amb els canvis d’entrenador sempre és més difícil perquè t’has d’adaptar a un nou esquema i nou tipus de joc, però contra l’Elx vam fer-ho bé. Amb el pas de les jornades, segur que ho apliquem tot millor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)