Espanyol

L’Espanyol suma el segon triomf consecutiu contra l’Alcorcón (2-0)

L’Espanyol ha sumat la segona victòria consecutiva contra l’Alcorcón, un equip que arribava a l’Stage Front Stadium molt necessitat de punts. Els gols de Pere Milla a les acaballes de la primera part (45’) i Jofre (57’) han donat tres punts d’or als blanc-i-blaus, que pugen fins a la tercera posició, a només un punt de l’ascens directe.

En el primer minut de joc, l’Espanyol ja ha disposat d’una ocasió claríssima per avançar-se en el marcador, amb una rematada de cap des de dins l’àrea de Braithwaite que ha sortit fregant el pal després que el danès aprofites una falta d’entesa entre el central i el porter visitant. Els blanc-i-blaus han continuat molt intensos en la pressió, i acte seguit han tornat a generar una ocasió de perill, amb una centrada de Pere Milla a l’àrea que no ha trobat rematador. L’Alcorcón, tancat al darrere, ha entregat completament l’esfèrica als de Luis Miguel Ramis, que s’han instal·lat a camp rival a la recerca d’una altra ocasió per obrir la llauna. Braithwaite ha tornat a ser protagonista en el minut 23, quan ha aprofitat una molt bona centrada des de l’esquerre de Brian Olivan per tornar a generar una oportunitat que tampoc ha trobat porteria. A mesura que han anat passant els minuts, els periquitos han anat perdent precisió en els metres finals. Però, finalment, ha estat en el temps afegit quan han vist porteria. Bona combinació entre Brian Olivan i Edu Expósito, que centra al segon pal on troba Pere Milla perquè aquest salti més que ningú i enviï amb una rematada de cap l’esfèrica al fons de la xarxa (45’+1). Abans de marxar als vestidors, s’ha anul·lat un gol de Pedro Mosquera per fora de joc. La primera part, doncs, ha acabat amb aquest 1 a 0 en el marcador. Resultat just pel domini aclaparador dels periquitos.

Al començament de la represa, Pacheco ha estat providencial en un mà a mà amb Dyego Sousa, després que aquest guanyés la partida a Calero i Omar. L’Espanyol, però, continuava sent superior i, poc després, han aprofitat un contraatac per fer el gol de la tranquil·litat. L’autor ha estat Jofre (57’). El duel s’ha posat més de cara pels interessos dels blanc-i-blaus, quan en el minut 70 Víctor García ha estat expulsat per doble targeta groga. Oliván i Keita Baldé han tingut a les seves mans el tercer que, finalment, no ha arribat. Victòria plàcida i convincent per continuar mirant cap amunt.