Espanyol

Triomf convincent

Espanyol.Els blanc-i-blaus superen l’Alcorcón amb gols de Milla i Jofre, i se situen a un punt de l’ascens directe

Espanyol 2 Alcorcón 0

ESPANYOL:Pacheco, Calero, Cabrera (S. Gómez, 87’), Pere Milla (K. Baldé, 77’), B. Oliván (Ramon, 77’), Gragera, Jofre (Salvi, 66’), Aguado (Keidi Bare, 66’), Expósito, Braithwaite, Omar el Hilali.ALCORCÓN:Jesús Ruiz, Castro, Rivas, Mosquera, Chiki, Dyego Sousa (Juan Artola, 74’), Javi Lara (Víctor García, 55’), Yan Eteki (Javi Pérez, 74’), Quintillà, Iago López (Chema, 84’), Addai (Morillas, 85’).GOLS:1-0 (45’+1) Pere Milla. 2-0 (57’) Jofre.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:Braithwaite, Gragera.T.V:Víctor (doble groga).PÚBLIC:16.547 espectadors a l’Stage Front Stadium.

Victòria i bones sensacions. L’Espanyol va donar continuïtat als brots verds que va mostrar contra l’Elx amb un triomf còmode i convincent contra l’Alcorcón, equip que arribava a l’Stage Front Stadium molt necessitat de punts. Des del xiulet inicial, els de Luis Miguel Ramis van deixar clares les seves intencions, sent protagonistes amb la pilota i molt intensos en la pressió, i van saber esperar el moment per avançar-se en el marcador i aconseguir tres punts importantíssims per continuar escalant posicions en la classificació. En espera del que faci avui l’Sporting, els periquitos se situen tercers, a només un punt de les posicions d’ascens directe. Aquest Espanyol comença a agafar embranzida.

Braithwaite va ser el gran protagonista en els primers compassos del matx, amb nombroses ocasions que no van veure porteria. Malgrat el domini aclaparador dels periquitos, el premi no va arribar fins a les acaballes de la primera part, amb un gol de Pere Milla (45’+1). A la represa, Jofre va aprofitar un contraatac per fer el gol de la tranquil·litat (57’). Els últims vint minuts, van jugar amb un home més per l’expulsió de Víctor García, però el tercer no va arribar.

ELS VESTIDORS

Estic satisfet per l’esforç dels jugadors. Aquesta és la línia a seguir. Els tres punts ens reforcen
Luis Miguel Ramis
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)