Espanyol

Ramis: “Del que estic més satisfet és del resultat”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria contra l’Alcorcón (2-0) gràcies als gols de Pere Milla i Jofre. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Del que estic més satisfet avui és del resultat, que és l’objectiu principal. El desenvolupament del partit és millorable. Hem tingut fases de bons minuts, però no m’han agradat els últims quinze, en els que hauríem d’haver tingut més control i instint. Ho treballarem perquè hi haurà partits on se’ns complicarà i ho necessitarem. Estic satisfet per l’esforç dels jugadors i la importància que li donen a tots els partits i minuts. Aquesta és la línia a seguir, i acompanyat per tres punts reforça la idea”.

Satisfacció per l’evolució de l’equip

“El resum d’aquestes tres setmanes és bo. La predisposició dels jugadors a l’evolució que volem d’ells és bona. Ho treballem en els entrenaments i ho entenen en els partits. Hem de millorar algunes situacions perquè les necessitarem més endavant”.

Jugadors que no han participat

“Alguns no han jugat per precaució i per guanyar una setmana. Enteníem que el partit no demanava corre riscos. Tots són importants. Avui hem sortit amb el mateix onze que la setmana passada perquè va oferir un bon rendiment i enteníem que s’ajustava bé al que demanava el partit. És important que tots estiguin preparats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)