Espanyol

El primer d’una setmana exigent

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau vol donar continuïtat als bons resultats contra l’Oviedo, equip que només ha perdut un partit a casa

L’arribada de Ramis a la banqueta blanc-i-blava ha fet efecte. Des que el tècnic tarragoní va aterrar a Cornellà-el Prat, l’Espanyol ha sumat set punts de nou possibles. Una bona dinàmica a la qual cal donar continuïtat aquesta nit a l’estadi Carlos Tartiere, on s’enfrontaran a un Oviedo que, fins ara, només ha perdut un partit a casa. Va ser contra el Valladolid per la mínima. Per tant, el d’aquesta nit serà un duel exigent i el primer d’una setmana intensa. Dimarts que ve se les hauran precisament amb el Valladolid en la segona fase de la copa, i divendres rebran el Saragossa. Primera gran prova de foc per a l’equip periquito, que està obligat a no fallar si vol continuar de ple en la lluita per l’ascens.

Avui, però, cal centrar-se en la primera pedra que es trobaran en el camí. Els de Luis Carrión arriben en un molt bon moment, malgrat la derrota en l’últim matx contra el Mirandés. Fins aleshores, havien encadenat nou jornades invictes, amb cinc triomfs i quatre empats. Ramis n’és conscient, i en la prèvia va voler advertir de la perillositat del rival per la seva qualitat individual, capacitat golejadora i varietat de recursos. “Oviedo és un camp difícil. S’hauran de fer moltes coses bé i sortir molt concentrats. Si sortim adormits, els dos primers minuts et poden costar el partit. Espero un duel molt competit”, va explicar Ramis.

En referència als seus jugadors, el tècnic blanc-i-blau va subratllar la seva satisfacció per l’evolució de l’equip des de l’empat contra l’Osca, mostrant sobre el terreny de joc una versió molt més convincent i pròxima al que vol. El tarragoní desitja que avui es continuï fent passos endavant: “Hem de mantenir una continuïtat sabent que els equips es fan forts a casa, i profunditzar en coses que hem vist en els darrers dos partits.” Melamed, Víctor Ruiz i Lazo són les tres baixes per a aquesta nit.

5 Partits guanyats 9

7 Partits empatats 4

5 Partits perduts 4

15 Gols a favor 29

11 Gols en contra 17

LA PRÈVIA

S’hauran de fer moltes coses bé i sortir concentrats. Espero un duel molt competit
Luis Miguel Ramis
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)