Espanyol

Incompareixença

Espanyol. Ramis va encaixar la primera derrota com a entrenador blanc-i-blau en un partit en què els seus van ser molt inferiors a l’Oviedo

Oviedo 2 Espanyol 0

OVIEDO:Leo Román, David Costas (Jimmy, 41’), Luismi (Pomares, 77’), Borja (Alemao, 84’), Colombatto, Luengo, Seoane, Sebas Moyano, Masca (Sesé, 84’), Abel Bretones, Lucas.ESPANYOL:Pacheco, Calero, Cabrera, Puado, Keidi Bare (Álvaro Aguado, 46’), Pere Milla (Jofre, 68’), Brian Oliván, Gragera (Keita Balde, 82’), Edu Expósito (Sánchez, 82’), Braithwaite, Omar el Hilali (Óscar Gil, 46’).GOLS:1-0 (31’) Masca. 2-0 (91’) Colombatto.ÀRBITRE:Quintero González.T.G.:Luismi, Luengo, Seoane, Omar, David Costas, Gragera, Pomares. Braithwaite, i a l’entrenador Carrión.PÚBLIC:13.023 espectadors al Carlos Tartiere.

Aquest Espanyol, fora de casa, es transforma. Després de dos partits consecutius a l’Stage Front Stadium en què el conjunt blanc-i-blau va mostrar una imatge convincent acompanyada d’un bon resultat, ahir van reviure els fantasmes d’Osca. Els de Luis Miguel Ramis van fer un partit per oblidar. Tota la progressió vista des que el tècnic asturià va aterrar a Cornellà-el Prat se’n va anar en orris. El quadre català es va veure superat per intensitat i ritme des del xiulet inicial per un Oviedo que arribava amb nombroses baixes, però amb les idees molt clares. Tot al contrari que l’Espanyol, que no va proposar res i va tornar a cometre errades incomprensibles que tornen a costar punts. Malgrat la novetat en l’onze de Puado, ja recuperat de la seva lesió, tampoc van generar res en atac. Només es va veure un bri d’esperança en la segona part, quan va entrar al terreny de joc Aguado i es va carregar l’equip a l’esquena. Ni així van aconseguir capgirar el marcador. Una imatge molt preocupant d’un equip que no té cap més remei que aixecar-se. Fa gairebé dos mesos que no guanyen fora de casa, i ahir Ramis va encaixar la primera derrota des que n’és l’entrenador. Amb aquest resultat, van deixar escapar l’oportunitat de situar-se provisionalment en zona d’ascens directe.

Amb el xiulet inicial, els de Luis Carrión ja van deixar clares les seves intencions, inquietant constantment la porteria defensada per Pacheco. Després de nombrosos avisos, va arribar el gol. En el minut 31, els asturians van superar amb molta facilitat la pressió dels blanc-i-blaus, i Masca va rematar de cap al primer pal per situar l’1-0 al marcador. Poc abans, Braithwaite havia disposat de la primera oportunitat amb un xut des de la frontal.

En la represa, l’entrada d’Aguado i Óscar Gil semblava que feia efecte, però les poques ocasions no es van materialitzar i els locals ho van aprofitar per liquidar el duel en el temps afegit amb un gol de Colombatto. Pròxima parada: la copa, dimarts que ve contra el Valladolid.

ELS VESTIDORS

Mereixem aquesta derrota. El partit ha sigut molt dolent. No hem fet dues passades seguides
Luis Miguel Ramis
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)