Espanyol

Ramis: “Demà tenim una altra oportunitat i intentarem no desaprofitar-la”

Després de la desfeta contra l’Oviedo, l’Espanyol afronta demà la segona eliminatòria de la copa contra el Valladolid (21h) a l’Stage Front Stadium. En la prèvia d’aquest matx, l’entrenador blanc-i-blau, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Desfeta contra l’Oviedo en una setmana intensa de tres partits

“Quant a la planificació i organització de la setmana no ha canviat res. En aquest tipus de setmanes necessitem tots els jugadors, independentment dels resultats. La idea l’anem dibuixant a principi de setmana i la vas ajustant segons es va aprofitant el partit. El partit d’Oviedo ja és història, ho hem analitzat, hem reflexionat i l’hem patit. Hem vist les coses que hem de millorar i encarem el partit de demà amb molta il·lusió de fer les coses bé i superar una ronda d’una competició que ens agrada i valorem”.

Baixes per demà

“Lazo és l’únic jugador que creiem que demà no estarà disponible, juntament amb els ja lesionats Víctor Ruiz i Nico. Calero té una petita molèstia, però demà estarà amb el grup”.

Què no es pot repetir d’Oviedo?

“Van fallar massa situacions que hem de fer millor. El partit no era difícil per mi d’analitzar perquè quan no t’aproximes al que has treballat durant la setmana, el partit no pot anar bé. En el pla ofensiu, l’equip ha de donar molt més. L’equip no va tenir continuïtat. Defensivament, en comptes de ser un equip junt, amb poca distància entre línies, vam ser un equip llarg”.

Importància de la copa per a l’equip

“Un no pot anar a un estadi amb milers de persones, posar-se la samarreta de l’Espanyol i no donar importància a un partit. Fins i tot, els amistosos són importants per aquest equip i ho han de ser. El partit de demà és important per a nosaltres perquè volem superar la ronda, fer les coses bé i que l’equip agafi confiança amb bons resultats. Demà tenim una altra oportunitat i intentarem no desaprofitar-la”.

Com està psicològicament l’equip?

“Tot el que no sigui guanyar no ve bé. El que van expressar els jugadors quan va acabar el partit d’Oviedo em sembla bé. No ens hem d’amagar. Van ser crítics perquè crec que vam tenir motius per ser-ho, i això ajuda a créixer. També es creix des de l’error. Ho hem parlat, saben a on ens hem equivocat i s’ha de corregir. Demà ho hem de plasmar en el camp, que és el més important”.

Anàlisi del Valladolid

“El Valladolid ha crescut en organització i en comportament i encert. És un equip molt més sòlid i potent, en el que has de mostrar la teva millor versió per competir el partit. Crec que amb la plantilla que tenim som capaços de fer-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)