Espanyol

Directes als setzens

Espanyol. Un doblet de Jofre i un gol de Puado en el temps afegit permet als blanc-i-blaus superar el Valladolid i continuar vius en la copa

Espanyol 3 Valladolid 1

ESPANYOL:Joan García, Oscar Gil (Omar El Hilali, 66’), S. Gómez, Cabrera, Keidi Bare, Keita Baldé (Aguado, 90’), Pol Lozano (Gragera, 65’), Ramon, Jofre (Puado, 65’), Salvi Sánchez, Omar Sadik (Braithwaite, 74’)VALLADOLID:John Víctor, Meseguer (I. Sánchez, 85’), Malsa (Anuar, 73’), Gustavo, De la Hoz, Escudero (David Torres, 63’), Joni Montiel, Rosa, Quintana, Cedric (Sala, 73’), Tunde (Moro, 85’).GOLS:1-0 (24’) Jofre. 2-0 (43’) Jofre. 2-1 (82’) Sala. 3-1 (96’) Puado.ÀRBITRE:Lax Franco.T.G.:Tunde, Ramon, I. Sánchez.T.V.:Kenedy.PÚBLIC:15.464 espectadors a l’Stage Front Stadium.

Baló d’oxigen i confiança abans de rebre divendres el Saragossa. L’Espanyol va deixar aparcada per una nit la lliga per enfrontar-se amb el Valladolid en la segona eliminatòria de la copa. Amb un onze ple de rotacions, només van repetir Cabrera i Keidi Bare respecte a la desfeta a Oviedo. Els de Luis Miguel Ramis van mostrar una versió prou convincent i competitiva per superar amb certa comoditat el conjunt castellà.

El gran protagonista de la nit va ser Jofre Carreras, que va viure el seu millor partit com a professional amb un doblet que va aplanar el camí (24’ i 43’). Sala (82’) va posar emoció a l’eliminatòria, que acabaria certificant Puado en el darrer instant (96’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)