Espanyol

Ramis: “Ofensivament, hem de créixer per tenir més control”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria contra el Valladolid (3-1) en la segona eliminatòria de la copa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Ha estat un partit contra dos bons equips que intentàvem portar el partit a on ens convenia més. Era un partit per defensivament parlant, tenir paciència perquè si ens precipitàvem el Valladolid ens podia fer mal. Crec que l’hem treballat bé i hem aprofitat els espais que ens deixaven a l’esquena. Ha estat un partit intens i treballat a nivell defensiu bé, però ofensivament hem de créixer més per tenir una mica més de control i no precipitar-nos”.

Confiança per a l’equip

“L’única cosa que ens donarà confiança és veure’ns bé en la classificació i els resultats. El d’avui és un bon resultat, més enllà que sigui la copa. Ara hem de descansar bé perquè divendres tenim un partit més important que el d’avui”.

Rival als setzens de final

“Estem contents. Volíem passar als setzens i l’equip ha demostrat que no tiraria el partit, tot i els nombrosos canvis en l’onze inicial. No m’ha donat temps a pensar quin rival ens agradaria o ens pot tocar. Ara toca pensar en el Saragossa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)