Espanyol

Pere Milla: “Anem a Ferrol a sumar els tres punts, que per això som l’Espanyol”

Després de l’eliminació a la copa en mans del Getafe, l’Espanyol afronta aquest dissabte un duel decisiu davant el Racing de Ferrol (21h). En la prèvia d’aquest partit, Pere Milla, que no està travessant el seu millor moment després d’un inici de curs prometedor, ha parlat als mitjans oficials del club. Aquestes han estat les seves declaracions:

Com està l’equip?

“Amb ganes de començar la lliga. L’altre dia vàrem fer un bon partit a la copa, però no vàrem aprofitar les ocasions que vam tenir. Content per la imatge que va donar l’equip, però el més important era guanyar. No va ser així, i ara el més important és centrar-nos en la lliga”.

Partit de copa contra el Getafe

“El Getafe està en un molt bon moment a la lliga, i més enllà que sigui un equip de primera divisió, vam tenir les nostres oportunitats per passar l’eliminatòria. Vam donar una bona imatge, però amb la imatge no es va enlloc. Ara anirem a Ferrol a guanyar”.

El proper rival, el Racing de Ferrol

“Han fet una primera volta molt bona. És un camp molt complicat, que crec que fa molt temps que no perden a la lliga. Anirem allà a emportar-nos els tres punts, que per això som l’Espanyol. Anirem a guanyar, a fer el nostre partit. Estem estudiant el rival per fer-los mal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)