Espanyol

Omar: “Gràcies a l’esforç ha estat possible complir el somni”

Omar El Hilali és des de fa poc 100% futbolista del primer equip de l’Espanyol. Actuant des del lateral dret, el marroquí s’ha anat consolidant en els esquemes dels seus entrenadors fins a convèncer a la parcel·la esportiva, que fa un mes el va renovar fins al 30 de juny del 2027 i li va atorgar dorsal del primer equips: “No ha estat fàcil, però amb l’esforç del meu i el meu propi ha estat possible complir aquest somni. Agraeixo al club la confiança que ha dipositat en mi”.

Avui, l’entitat ha volgut recordar la seva trajectòria en un acte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en què, a més del mateix Omar El Hilali, hi ha assistit la plana major del club periquito.

Omar El Hilali ha apuntat que el seu primer repte és que “el club sigui on ha d’estar, que és a primera”. El jugador del planter ha recordat que la competició és “molt llarga” i ha avançat que l’Espanyol lluitarà “fins al final”. “No ens hem d’oblidar d’on som, però tampoc de cap on hem d’anar”, ha resumit.

També hi ha dit la seva el director esportiu blanc-i-blau, Fran Garagarza, que n’ha destacat el perfil del futbolista: “Quan es va fer el pas teníem clar que sortiria bé, que donaria un rendiment en el dia a dia. El seu gen, personalitat i caràcter contagia”, ha explicat Garagarza, que ha insistit en la voluntat de l’entitat de “creure en els nois de la casa” que tenen, ha afirmat, “passió” pels colors periquitos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)