Espanyol

Guanyar és fonamental

Espanyol. Els periquitos busquen posar fi a la pitjor ratxa del curs

L’Espanyol està immers en la pitjor ratxa de resultats d’aquesta temporada. Mai havia acumulat cinc jornades consecutives sense guanyar. Malgrat tot, els blanc-i-blaus, afavorits per la màxima igualtat que hi ha aquest any a segona, continuen en la part alta de la taula. Això sí, fora de les posicions d’ascens directe, l’objectiu d’aquest curs, que es complica dia rere dia. Avui, contra el Vila-real B, els periquitos estan obligats a no fallar més per començar a veure la llum al final del túnel. Els tres punts suposarien un baló d’oxigen per a un equip en què es comencen a veure brots verds, però que encara no ho acaba de materialitzar en el marcador. “Sentim la necessitat de sumar els tres punts. I més ara, que en les darreres dues jornades hem vist molta més continuïtat en el joc. L’equip ha de tenir molta més confiança en el que fem”, va assegurar el tècnic blanc-i-blau.

El filial groguet només ha sumat una victòria fora de casa aquest curs. La resta, set derrotes i tres empats. Moment, doncs, per furgar en la ferida i revenjar-se del partit de la primera volta. Un duel en què els periquitos van ser immensament inferiors i van oferir la seva pitjor imatge fins aleshores (3-1). Per a aquest matx, Ramis només té la baixa de Nico Melamed.

9 Partits guanyats 6

8 Partits empatats 6

5 Partits perduts 10

34 Gols a favor 24

24 Gols en contra 34

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)