Espanyol

Braithwaite reactiva l’Espanyol i se situa pitxitxi

2a divisió. Doblet del danès per superar el Vila-real B

Contra els mals resultats, fórmula Braithwaite. L’Espanyol i Ramis han jugat avui la seva millor carta, la del pitxitxi, per donar una victòria a una afició enyorada d’alegries. Un doblet de l’internacional danès ha donat els tres punts als blanc-i-blaus davant el filial del Vila-real. Victòria i bàlsam tot en un, perquè l’Espanyol no guanyava un partit des del 5 de desembre contra el Valladolid i en aquest 2024 havia estat eliminat de la copa i no havia passat de l’empat a zero al camp del Racing de Ferrol.

Braithwaite ha trobat porteria ja en el minut 17, amb un gran gol. El danès ha rebut una pilota d’Omar El Hilali, ha controlat, i amb un gest tècnic exquisit amb l’esperó s’ha desfet del seu rival i s’ha perfilat per poder connectar un xut duríssim que no ha pogut aturar Miguel Ángel Morro. Braithwaite ha repetit en el minut 32, després de transformar un penal rigorós comès sobre Pere Milla. Dos gols per impulsar l’Espanyol i situar Braithwaite com a màxim golejador de la categoria de plata. El danès hauria pogut fer el hat-trick, però ha malbaratat dues grans contres en els últims minuts, amb el Vila-real B bolcat buscant l’empat després que Álex Forés hagués reduït distàncies encara en la primera meitat.

La victòria contra el conjunt groguet talla en sec la pitjor ratxa de resultats de l’Espanyol d’aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)