Espanyol

Rubén Sánchez: “Estic molt content per tornar a l’Espanyol, a casa una altra vegada”

L’Espanyol ha presentat aquest matí l’única incorporació que ha fet en aquest mercat d’hivern, Rubén Sánchez. Després de sortir cedit l’estiu passat al Mirandés, on ha estat protagonista havent disputat 21 partits, ha tornat a l’entitat blanc-i-blava per suplir la baixa de llarga durada d’Edu Expósito. A més, el director esportiu, Fran Garagarza, ha desvelat que li ampliaran el contracte fins al juny de 2028. “Creiem en Rubén, que té un contracte per aquesta temporada i una altra, i hi ha un principi d’acord perquè finalitzi la seva vinculació la 2027/28, una cosa que ens semblava important. Estem contents perquè segur que ens ajudarà, amb la seva energia i nivell de jugador”, ha explicat Garagarza.

Per la seva banda, Rubén Sánchez ha assegurat que en la seva etapa al Mirandés “he crescut com a jugador, he après molt i només tinc paraules d’agraïment”. També ha explicat que se sent molt feliç per tornar a l’Espanyol. “Estic molt content d’estar aquí, a casa una altra vegada. Tinc moltes ganes d’ajudar a l’equip, i no podia tenir un millor regal pel meu 23 aniversari que els minuts i la victòria”. “Ara torno a casa, soc de l’Espanyol, soc perico. Entenc que l’afició estigui descontenta amb el nivell de joc o de resultats, però em sento a casa, em sento bé aquí”, ha afegit el lateral.

Rubén Sánchez també ha explicat com ha estat el procés d’aquest retorn. “Entre el club i jo vam pensar l’estiu passat que el millor era sortir cedit per tenir minuts i créixer. Quan em va trucar el Fran, tinc contracte amb l’Espanyol i si el míster em necessita, aquí estic”. El futbolista, que també ha revelat que ha eliminat el gluten de la seva alimentació, ha destacat que s’ha trobat a un equip “unit”, a la vegada que ha fet autocrítica respecte al seu debut, que no li va deixar del tot satisfet. “Ahir no va ser el meu millor partit. He de seguir aprenent. Em fa molta il·lusió, ja que formo part de la primera plantilla, un grup on la gent està molt unida malgrat com estan anant les coses”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)