Espanyol

La missió de guanyar a fora

Espanyol. L’equip blanc-i-blau, que no ha guanyat a domicili des del 5 d’octubre, visita el Racing. Amb Ramis no ha vençut de visitant

La sensació de guanyar a domicili és una cosa que a l’Espanyol li queda lluny ara mateix. I és que l’equip blanc-i-blau no ha vençut com a visitant des del 5 d’octubre, quan, entrenat per Luis García, es va imposar per 0-2 al feu del Cartagena. Era la jornada 9; ara és la 26 i a la banqueta hi ha Luis Miguel Ramis. El tarragoní no coneix la victòria a fora com a tècnic blanc-i-blau. Avui (21 h), al camp del Racing de Santander, té una altra oportunitat. “No hem fet bons partits fora de casa, o només hem mostrat alguns bons minuts. No estem gestionant bé quan ens posem al davant. És qüestió de maduresa”, va indicar el tècnic en la prèvia d’un matx per al qual podrà tornar a comptar amb Puado, però no amb Oliván i Calero, per lesió, ni Melamed i Expósito.

Tot i la mala maror existent al voltant de l’equip i el club, l’Espanyol podria acabar la jornada en llocs d’ascens directe, que només té a un punt. Haurien de punxar l’Eibar i el Racing de Ferrol, que s’enfronten demà al Saragossa i el Burgos, respectivament. “Hem de fer cim, mirar endavant i no parar-nos. Jo no em pararé”, va dir Ramis.

11 Partits guanyats 10

8 Partits empatats 6

6 Partits perduts 9

40 Gols a favor 38

29 Gols en contra 36

LA PRÈVIA

No hem fet bons partits fora de casa. No estem gestionant bé quan ens posem al davant
Luis Miguel Ramis
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)