Espanyol

Omar: “Al vestidor no tenim cap dubte”

El futbolista de l’Espanyol, Omar El Hilali, està convençut que l’equip pot aconseguir l’ascens i ha destacat la importància del partit de diumenge contra l’Alcorcón. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Versió a domicili

“Cada partit anem a buscar els tres punts, ja sigui a casa o a fora. El partit contra l’Alcorcón no serà diferent. Necessitem guanyar”.

L’objectiu de l’ascens

“Al vestidor no tenim cap dubte. Potser el tindrà la gent, però sabem quin és l’objectiu i treballem per estar més a prop. Estem confiats al 100% en l’ascens, però hem d’anar partit a partit. No podem mirar a la setmana següent perquè això farà que ens relaxem. Primer, l’Alcorcón. Ja mirarem endavant”.

El joc

“Sortim amb un pla a cada partit i intentem portar-lo a terme. A vegades surt millor i d’altres surt pitjor. El més important és que l’equip vagi a buscar els tres punts d’una manera o altra”.

Moment personal

“Em sento al 100%. Crec que estic trobant la meva millor versió. El canvi de jugar de carriler m’ofereix l’opció d’atacar més i estar a prop de l’àrea rival. Amb aquest sistema estem més protegits a darrere i estem convençuts amb això”.

El soroll de fora

“Saps que opinaran sobre l’equip, però em centro en nosaltres i en intentar que el de fora no ens afecti. L’objectiu és comú”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)