Espanyol

Galleda d’aigua freda

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, negat davant de porta, fa el més difícil avançant-se amb un gol de Gragera, però es deixa empatar en el minut 90

Espanyol 1 Tenerife 1

ESPANYOL:Joan Garcia, Sergi Gómez (Pere Milla, 79’), Víctor Ruiz, Cabrera, Puado, Keita Balde (Gaston, 71’), Pol Lozano (Nico Melamed, 58’), Gragera, Jofre, Aguado (Kenneth, 79’), Omar El Hilali.TENERIFE:Juan Soriano, León, Sergio González, Ángel (Rahmani, 86’), Alexandre (Sipcic, 74’), Bodiger, Waldo (Teto, 74’), Enric Gallego (Buñuel, 66’), Mellot, Nacho, Luismi Cruz (Alvaro, 86’).GOLS:1-0 (84’) Gragera. 1-1 (90’) Sergio González.ÀRBITRE:Orellana Cid.T.G.:Keita Balde, Cabrera, Nacho, Sergio González, Alexandre, Omar El Hilali, Rahmani, Jofre.T.V.:Cap.PÚBLIC:21. 159 espectadors a l’Stage Front Stadium.

L’estrena de Manolo González davant la seva afició no va ser la desitjada. Després del triomf a La Romareda, el conjunt blanc-i-blau va tenir a tocar la segona victòria consecutiva, que l’hauria situat, provisionalment, en posicions d’ascens directe amb un marge de dos punts respecte a l’Elx, que juga avui contra el Llevant (18.30 h). Al final, però, els tres punts es van escapar de la manera més cruel. En un duel en què els periquitos, malgrat portar el domini del joc i arribar amb més perill a l’àrea rival, van estar negats davant de porteria, van aconseguir el més difícil, avançar-se en el marcador. L’autor del gol va ser Gragera, que es va estrenar aquesta temporada com a golejador després de caçar una pilota morta dins l’àrea en la sortida d’un córner. Un gol que va arribar en el minut 84, contra un rival que amb prou feines havia inquietat la porteria defensada per Joan Garcia. Quan la parròquia blanc-i-blava ja cantava la victòria, va caure la galleda d’aigua freda. En el minut 90, Sergio González, també en la sortida d’un córner, va aprofitar la passivitat defensiva dels blanc-i-blaus per situar l’empat definitiu en el marcador. Un resultat que fa molt mal pel que es va veure sobre la gespa i pel que significa. L’Espanyol torna a desaprofitar una gran oportunitat per fer un cop

sobre la taula i consolidar-se en la part alta de la classificació. Queden deu finals i estan obligats a puntuar, a partir d’ara, de tres en tres, si no volen deixar de veure el futur amb optimisme.

Amb la baixa de Martin Braithwaite per lesió, un dels futbolistes que va aportar més en atac va ser Puado. El barceloní va disposar en la primera part de dues ocasions claríssimes per obrir la llauna. En el 36’, al cor de l’àrea i amb tot a favor, va enviar l’esfèrica als núvols. Minuts més tard, tornaria a perdonar amb un xut creuat que va obligar el porter canari a volar per desviar-lo. No va ser el dia.

Ho hem fet tot per sumar els tres punts. Encaixar un gol en el 90’ a pilota aturada és més error meu que dels jugadors
En l’últim terç de camp ens ha faltat escollir millor, però l’equip ha competit molt bé