Espanyol

El Plantío, un mur massa alt

Espanyol. L’equip de Manolo González, sostingut per un gran Joan García sota els pals, rescata un punt de Burgos, on encara cap visitant ha estat capaç de guanyar aquesta temporada

Burgos 0 Espanyol 0

BURGOS:José Antonio Caro, Arroyo, Córdoba, Elgezabal, Matos, Álex Sancris (Ander Martín, 87’), Atienza (Joni Montiel, 87’), Appin (Grego Sierra, 59’), Dani Ojeda (Álex Bermejo, 75’), Curro Sánchez, Fer Niño (Edu Espiau, 75’).RCD ESPANYOL:Joan García, El Hilali, Sergi Gómez, Cabrera, Brian Oliván, Jofre Carreras (Salvi Sánchez, 65’), Gragera, Keidi Bare (Lazo, 78’), Puado (Gastón Vallés, 92’), Nico Melamed (Braithwaite, 65’), Pere Milla (Álvaro Aguado, 65’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Adrián Cordero Vega. T.G.: a José Antonio Caro, Matos, Curro Sánchez, Fer Niño, Pere Milla, Keidi Bare i Gragera. T.V.: al tècnic Jon Pérez Bolo.

Quan visites el millor local de la categoria i tu com a equip has mostrat una gran irregularitat durant tota la temporada lluny de Cornellà, el fet de puntuar en un estadi com El Plantío és un bon botí. Molta aigua i sequera de gols a Burgos. Ni el retorn a escena del màxim golejador de la categoria va fer moure el marcador electrònic en un camp que continua inexpugnable. Empat a zero entre el Burgos i un Espanyol que continua sumant amb Manolo González. El punt rescatat a El Plantío, un camp on encara ningú ha estat capaç de guanyar, deixa millor cos almenys que l’empat contra el Tenerife.

Partit boig sota una cortina d’aigua que hauria pogut acabar resolent qualsevol dels dos equips en un tram final ple d’alternatives. Providencial va estar Joan García sota els pals, amb una doble intervenció espectacular ja en el temps afegit que va permetre al seu equip salvar un punt.

Fer Niño va ser l’home més perillós del Burgos. Ja en el minut 3 el VAR li va anul·lar un gol per mans prèvies. La fusta va salvar l’Espanyol en el minut 62, quan el travesser va evitar el gol de Fer Niño, que va rematar de cap després d’un córner servit per Curro Sánchez. Un jugador format en les categories inferiors de l’Espanyol com Álex Bermejo també hauria pogut marcar en el minut 77 amb un xut que va marxar fregant l’escaire. Res hi hauria pogut fer aquí Joan García, que va ser dels més destacats del seu equip. També l’Espanyol va fregar el gol en una ràpida transició al final del partit, però Martin Braithwaite no va resoldre gens bé. Brian Oliván havia tingut una oportunitat claríssima també en els primers compassos de partit, però José Antonio Caro també va estar pletòric.

ELS VESTIDORS

Ens ha faltat aquell punt de qualitat; la presa de decisions és el problema, ja ens va passar contra el Tenerife
Manolo González
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)