Espanyol

Cabrera: “Centrarem tots els esforços a pujar directament, però sobretot a pujar”

El futbolista de l’Espanyol Leandro Cabrera, un dels jugadors amb més pes de l’equip, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per reflexionar sobre la situació de l’equip i parlar sobre com han d’afrontar totes les jornades que queden perquè el quadre blanc-i-blau assoleixi l’objectiu de l’ascens. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Com està l’equip?

“Fa molt temps que estem conscienciats i entrenant i jugant els partits perquè caiguin del nostre costat. La categoria és complicada i costa guanyar, però ho estem fent molt bé. Estem entrenant molt bé i amb molta il·lusió de cara als partits que queden per endavant”.

Igualtat en la classificació

“Aquesta ansietat és la que tenen tots els equips ara mateix. És molt difícil encadenar diverses victòries consecutives, no només per a l’Espanyol, sinó per la resta d’equip que estem a dalt. En aquest caos és on hem de mostrar la jerarquia, la calma i saber que estem allà. L’oportunitat de donar l’estocada és en caure, i quina millor oportunitat per començar a matar la lliga que fer-ho des d’aquest cap de setmana”.

Com assimilen les idees del nou entrenador?

“Al principi arriba molta informació, s’ha de canviar els hàbits d’altres entrenadors. Però no ens demana res de l’altre món, ja va sortir bé en el primer partit. Els resultats es resisteixen, però el joc continua creixent”.

Com valora el paper de Joan García?

“Ho està fent molt bé, és un gran valor d’aquest club. Ell sap que això és jornada rere jornada, ha de seguir rendint d’aquesta manera perquè ens omple de confiança”.

Preparats per un possible play-off?

“La teoria que no estem preparats per aguantar la pressió d’un play-off no té fonament. Centrarem tots els esforços a pujar directament, però sobretot a pujar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)