Espanyol

Manolo González: “Hem de sortir a guanyar tots els partits que queden”

Manolo González ha comparegut en la roda de premsa prèvia al duel que l’Espanyol disputarà al Stage Front Stadium contra l’Albacete el diumenge a les 18:30h.

El tècnic ha subratllat que el que importa són les victòries: “Ens hem de mirar a nosaltres mateixos. El que ens val és guanyar i no podem buscar excuses. I no sortir a guanyar només aquest diumenge, sinó tots els que queden”. En aquest sentit, el català ha avançat que, fidel al seu estil, plantejarà “un equip ofensiu” contra l’Albacete, el proper rival periquito. Manolo González ha repetit que el que farà que l’equip estigui a dalt “és guanyar i atacar bé”, sense oblidar “òbviament” mantenir la porteria a zero.

Manolo González ha reconegut que “no matar el partit a casa” contra el Tenerife –l’últim a l’Stage Front Stadium– “va ser una cagada” i confia en no repetir el guió aquest diumenge. En qualsevol cas, el responsable de la banqueta blanc-i-blava ha destacat que l’Espanyol no té “marge” i ha de guanyar tant a casa com a fora: “No hem de tenir pressió. La pressió el té el metge que ha d’operar a cor obert o el pilot d’avió que ha de fer aterrar un avió que ha perdut un motor”.

Pel que fa al rival, l’Albacete, arribarà a terres catalanes en el que serà tot just el seu segon partit amb Alberto González com a tècnic. L’ex del Betis B va estrenar-se al Carlos Belmonte empatant contra l’Osca (1-1) deixant l’equip manxec a un punt de la salvació: “Està molt preparat i té una capacitat molt gran”. “L’equip està molt conscienciat del partit que toca i estic convençut que podem guanyar”, ha reflexionat.

El preparador ha avançat que l’única baixa probable és la de Rubén Sánchez per un esquinç al turmell dret i seran dubte Martin Braithwaite i Pol Lozano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)