Espanyol

El primer d’un mes decisiu

Espanyol. Els blanc-i-blaus reben l’Albacete amb l’obligació de sumar els tres punts

Els empats contra el Tenerife i el Burgos obliguen l’Espanyol a no fallar més, sobretot, en aquest mes d’abril, que es preveu crucial en les seves aspiracions per aconseguir l’ascens de manera directa. Els blanc-i-blaus rebran la visita de dos equips de la part baixa de la classificació i en visitaran dos més amb qui comparteixen objectiu. Quatre autèntiques finals. Més ensopegades complicaria molt les coses al bàndol periquito.

Aquesta tarda, primera prova de foc a l’Stage Front Stadium contra l’Albacete, equip immers en la lluita per no caure en posicions de descens i que la jornada anterior va estrenar nou tècnic, Alberto González. El conjunt manxec encadena sis partits consecutius sense conèixer la victòria. Una mala ratxa que ha de saber aprofitar l’equip dirigit per Manolo González. Amb ell a la banqueta, l’Espanyol ha millorat les prestacions defensives, amb només un gol encaixat en els darrers tres partits. Un factor que ha de ser vital per començar a sumar, a partir d’avui mateix, de tres en tres. Ja no hi ha marge d’error.

14 Partits guanyats 7

12 Partits empatats 12

7 Partits perduts 14

49 Gols a favor 38

35 Gols en contra 48

LA PRÈVIA

Hi ha coses més importants a la vida i amb més pressió que això nostre. Hem de guanyar els 9 partits
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)