Espanyol

L’Espanyol torna a llocs d’ascens directe

L’Espanyol passarà la setmana en segona posició, en llocs d’ascens directe, a quatre punts del primer (Leganés) i a dos del segon (Eibar). El triomf (2-1) assolit aquesta tarda per l’equip que entrena Manolo González contra l’Albacete al Stage Front Stadium li ha permès.

Tres punts suats pels blanc-i-blaus, en un duel en què han hagut de remuntar i serrar les dents amb deus homes des del minut 64 per l’expulsió d’Aguado. La tarda ha començat amb l’equip castellanomanxec colpejant primer. Alberto Quiles (9’) ha culminat una bona triangulació dels visitants i ha avançat als visitants. No hi ha hagut massa temps per res, ja que la resposta espanyolista ha estat ràpida; Jofre Carreras (14’) ha recollit una pilota a la frontal de l’àrea, després d’un córner servit en curt, i amb una fuetada a l’escaire ha establert l’empat. Fins al descans, una ocasió clara per tots dos; Djeteu va evitar sobre la línia de gol, la diana de l’Espanyol, mentre que Joan García, amb una bona intervenció a un xut de Manu Fuster, el de l’Albacete. El primer acte, ha estat aturat una estona, ja que s’ha hagut d’atendre un aficionat que, d’acord amb el què informat l’Espanyol, està estable.

Només començar el segon temps, ha tornat a emergir Jofre Carreras, que ha assistit a Melamed (53’), que ha desfet l’empat amb un xut creuat. L’expulsió per vermella directa d’Aguado ha condicionat el final de matx i a l’Espanyol li ha tocat defensar i mantenir el marcador, cosa que ha fet amb èxit. Divendres, cita importantíssima, al feu del Leganés, el primer.