Espanyol

L’Espanyol mira cap amunt

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau sua per superar l’Albacete i se situa en segona posició, a quatre punts del líder, el Leganés, a qui visita divendres

Espanyol 2 Albacete 1

ESPANYOL:Joan Garcia; Omar El Hilali, Víctor Ruiz, Cabrera, Brian Oliván; Jofre Carreras (Sergi Gómez, 80’), Gragera, Aguado, Melamed (Keidi Bare, 65’), Puado (Gastón Valles, 86’); i Braithwaite (Pere Milla, 86’).ALBACETE:Vaclik; Álvaro Rodríguez (Carlos Isaac, 71’), Djetei (Rai Marchan, 80’), Glauder, Julio Alonso; Olaetxea (Shashoua, 86’), Pacheco (Dani Escriche, 71’), Agus Medina; Fidel Chaves, Quiles (Higinio Marín, 80’) i Manu Fuster.GOLS:0-1 (9’) Quiles. 1-1 (14’) Jofre Carreras. 2-1 (53’) Nico Melamed.ÀRBITRE:De la Fuente Ramos (col·legi castellanolleonès).T.G.:Als locals Melamed i Puado, i als visitants Glauder, Alonso i Quiles.T.V.:Directa al local Aguado (64’).PÚBLIC:23.233 espectadors a l’estadi Stage Front.

L’Espanyol mira cap amunt. El conjunt blanc-i-blau acabarà la jornada en segona posició, en llocs d’ascens directe, això sí, amb el tercer (Eibar) ben a prop, a 2 punts, que en podrien ser un si el Racing guanya avui, i amb el primer (Leganés) a 4.

Quan resten 24 punts en joc, l’equip periquito apunta a dalt, ja que aquest divendres visita precisament el líder, de qui podria posar-se a només un punt de distància. No obstant això, amb un mal partit a Butarque, també podria veure’s fora de l’ascens directe. Tot molt ajustat, però amb un millor escenari que la setmana anterior.

Tot plegat és gràcies als tres punts sumats ahir contra l’Albacete, a qui va imposar-se (2-1) en un duel en què va haver de mastegar sorra, com sempre realment en aquesta categoria. I és que a l’equip entrenat per Manolo González li va tocar remuntar i, després, acabar la recta final patint, per l’expulsió d’Aguado en el minut 64.

Ja la tarda va començar malament per als periquitos a l’estadi Stage Front amb els castellanomanxecs colpejant primer. Alberto Quiles (9’) va culminar una bona triangulació dels visitants i va avançar-los. El grup periquito, però, va saber-ho encaixar-ho i va respondre ràpid via Jofre Carreras (14’), que va recollir una pilota a la frontal de l’àrea, després d’un córner servit en curt, i amb una fuetada a l’escaire va empatar.

Fins al descans, igualtat al terreny de joc i un ensurt a la graderia, ja que un aficionat va patir un quadre vagal, del qual va recuperar-se i va ser estabilitzat, cosa que va fer aturar el matx una estona.

En el segon temps, doncs, és on va decantar-se la balança. Només engegar-se, va tornar a emergir Jofre Carreras, que va assistir a Melamed (53’) i aquest, amb un xut creuat va avançar els periquitos. L’expulsió per vermella directa d’Aguado (64’) per una entrada que l’àrbitre va haver de revisar al VAR va condicionar el final d’enfrontament, i l’Espanyol va haver-se d’arremangar i defensar per mantenir el marcador, cosa que va fer amb èxit.

ELS VESTIDORS

Estic content perquè hem aconseguit mantenir la renda. Hem defensat com animals per assegurar el triomf
No guanyarem a ningú sense córrer. Ens tocarà picar molta pedra, com en aquest partit
Manolo González
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)