Espanyol

Manolo González: “Si estem bé, som capaços de guanyar a qualsevol rival i a qualsevol camp”

Duel d’alta volada el que es viurà demà (20.30h) a Butarque. Leganés i Espanyol, primer i segon classificats de segona divisió, es veuran les cares amb l’objectiu de donar un cop sobre la taula i fer un pas de gegant en les aspiracions a aconseguir l’ascens directe. El tècnic del conjunt blanc-i-blau, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia d’aquest duel que pot ser decisiu en l’esdevenir de la temporada. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Importància del partit

“Moralment, aconseguir una victòria contra el Leganés seria molt important per nosaltres, pel tipus de partit què és, el rival i la dificultat del partit. També ens permetria apropar-nos al Leganés. És un partit important, però no transcendent perquè encara queda molt. És un partit important per ells i per nosaltres”.

Baixes per al partit

“Tenim tocats a Rubén Sánchez, que segur que no arribarà al partit. Braithwaite va entrenar amb normalitat ahir. L’únic dubte és Keita Balde, que arrossega una petita molèstia. La resta de jugadors haurien d’estar per poder competir demà”.

El Leganés és el millor equip de la categoria?

“A dia d’avui és el millor equip de la lliga perquè ho diuen els números. Quan han passat tantes jornades, els números s’han de valorar. El Leganés està a dalt des de la jornada 12 per mèrits propis i tenir una idea i saber-la dur-la a terme. És un equip que fa molt bé les coses tant defensivament com ofensivament. Quan estàs primer a aquestes altures, és per algun motiu”.

Plantejament del partit

“Estem intentant que l’equip tingui altres opcions, a part de les que hem vist fins ara. Intentarem fer el partit més incòmode possible per al rival i més còmode per a nosaltres. És un partit complicat, però si estem bé som capaços de guanyar a qualsevol rival i a qualsevol camp”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)