Espanyol

El neguit continua

Espanyol. Els blanc-i-blaus sumen el cinquè empat en set partits i podrien quedar a quatre punts de l’ascens directe

Elx 2 Espanyol 2

ELX:Dituro, Gaspar (Febas, 75’), Bigas, Carreira, Josan, N. Castro (D. González, 83’), John, Tete, Bermejo (Plano, 56’), N. Fernández (Puigmal, 83’), Mourad.ESPANYOL:Joan Garcia, Omar, S. Gómez, Cabrera, Oliván, Lozano (Milla, 54’), Gragera, Aguado (V. Ruiz, 87’), Jofre (Gastón, 67’), Puado (K. Bare, 87’), Braithwaite.GOLS:0-1 (2’) Puado. 1-1 (12’) Mourad. 1-2 (71’) Braithwaite. 2-2 (81’) John.ÀRBITRE:Moreno Aragón.TG:Als locals Bigas i John, i als visitants S. Gómez, Lozano, Omar i Gragera.PÚBLIC:21.009 espectadors al Martínez Valero.

A l’Espanyol li van igualar el marcador tant en la primera com en la segona part i no va passar de l’empat contra l’Elx (2-2). Puado i Braithwaite van ser els golejadors d’un equip que, tot i veure porteria, novament li va costar generar ocasions clares, especialment durant la primera meitat, amb l’agreujant que tampoc va mantenir la solidesa defensiva que l’havia caracteritzat des de l’arribada de Manolo González. Els barcelonins encadenen onze jornades sense conèixer la derrota, tot i que la sèrie inclou només quatre triomfs.

A l’inici, Puado va aprofitar una assistència de Braithwaite des de l’esquerra per rematar a pler a la xarxa (0-1, 2’). Va ser l’únic xut entre els tres pals dels catalans els primers 45 minuts. Poc després, Mourad va empatar amb una rematada ajustada al pal a què Joan Garcia no va poder arribar (1-1, 12’). La millora de la producció ofensiva en el segon temps va ser notable i els visitants es van tornar a avançar gràcies al màxim golejador de la categoria (20), Braithwaite (1-2, 71’). Tot i això, l’alegria va durar poc, i John va tornar a anivellar les forces a pilota aturada (2-2, 81’).

L’empat, el cinquè en les últimes set jornades, deixa els blanc-i-blaus, que podrien tancar la jornada a quatre punts de l’ascens directe, en la quarta posició.