Espanyol

Manolo González: “Veig el got més ple que buit”

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, ha lamentat la falta d’encert i contundència a l’hora de finalitzar les jugades. Malgrat tot, el tècnic està content amb el canvi de l’equip. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Ascens directe, impossible?

“Amb un 1-0, la visió seria diferent. L’equip d’avui no té res a veure amb el del dia de l’Andorra. No hem finalitzat bé i aquí es complica, però hem estat més a prop de guanyar que de perdre. Són detalls. La falta d’encert de cara a porteria fa que no es guanyi el partit”.

Errades

“El més difícil és acabar les jugades i decidir a la part final del camp. Condiciona. Anar empatant tota l’estona t’ennuvola, però l’equip ha fet el que havia de fer per guanyar. Marxo orgullós de l’equip i content, perquè ho ha deixat tot. Hem de polir això, perquè aquests detalls penalitzen molt”.

Com afrontar els partits que queden

“Sortir al màxim, no hi ha més. Cal esgotar totes les opcions i controlar aquestes situacions clares. No pots robar tantes pilotes prop de l’àrea i no finalitzar. El que he demanat, l’equip ho ha fet. Treballarem i incidirem en allò que cal millorar. Cal seguir picant pedra, no hi ha més. Intentarem revertir la situació. En els dos últims partits hem fet mèrits per guanyar. Ens hem de fer forts a l’àrea”.

Els ànims

“Estàs fotut, és normal. A casa és on se’ns està escapant el fet de quedar primer o segon. Però demà cal aixecar-se. Hi ha un altre partit dissabte i hem d’estar preparats per competir. Veig el got més ple que buit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció