Espanyol

Així, costarà pujar

Espanyol. Pobre empat del conjunt blanc-i-blau que deixa l’ascens directe a sis punts i que marca com a objectiu principal assegurar el ‘play-off’

Espanyol 0 Sporting 0

ESPANYOL:Joan Garcia; Omar El Hilali, Sergi Gómez, Cabrera, Oliván; Jofre Carreras (Antoniu Roca, 58’), Gragera, Aguado (Keidi Bare, 82’), Javi Puado (Lazo, 67’); Braithwaite i Gastón (Nico Melamed, 82’).SPORTING:Yáñez; Guille Rosas, Insua, Diego Sánchez, Cote; Hassan (Queipo, 74’), Nacho Méndez (Mesa, 87’), Rober Pier, Gaspar Campos (Villalba, 61’); Juan Otero i Mario González (Djuka, 87’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Milla Alvéndiz (comitè andalús).T.G.:A Omar, Gragera, Oliván, Cabrera, Rober Pier, Insua, Hassan i Gaspar Campos.PÚBLIC:25.015 espectadors a l’estadi Stage Front.

És cert que l’Espanyol no ha perdut des de l’arribada de Manolo González, però també ho és que empatar en aquesta categoria i amb els objectius ambiciosos que es marca el conjunt blanc-i-blau no serveix de gaire. Són quatre punts dels últims dotze. Cada duel que no acaba en victòria estreny encara més la lluita comprimida per pujar a primera. Hi haurà garrotades; això és evident. Per pujar directament, però sobretot per disputar el play-off. I els blanc-i-blaus s’estan complicant la vida. Veient el partit de l’Espanyol ahir contra l’Sporting, que va acabar en un pobre empat a zero, s’extreu una conclusió clara: així, costarà pujar. L’ascens directe queda a sis punts i els rivals de sota s’acosten.

La millor entrada de la temporada a l’estadi Stage Front no va servir com a arma extra per superar els asturians. L’energia insuflada durant la setmana amb l’entrenament a porta oberta i en els primers compassos del partit va diluir-se a mesura que avançaven els minuts, convertint l’energia positiva en un nerviosisme contagiós també a les cames i al cap dels futbolistes. No va ser un bon partit de l’Espanyol. És cert que els de Manolo González van entrar bé en el partit, però el ritme i el nivell van anar baixant i es van anar multiplicant les errades dels jugadors blanc-i-blaus. La producció ofensiva de tots dos equips va ser mínima: dos xuts a porteria de l’Espanyol i cap de l’Sporting. Això sí, la més clara no va anar ni entre els tres pals. Gastón va perdonar a porteria buida poc abans del descans. El jove futbolista local s’esperava la rematada de Braithwaite i no va ser capaç de dirigir la pilota al fons de la xarxa, sinó que la va enviar per sobre el travesser davant la incredulitat dels aficionats. Ja en la segona part, Braithwaite va tenir l’oportunitat més clara, però Yáñez va frenar el xut. Els asturians, a través de Queipo, van tenir el 0-1 al final. L’Espanyol es va salvar, però necessita molt més.

ELS VESTIDORS

Hem estat més a prop de guanyar que de perdre. Era un partit de 2-0. Hem de ser més forts dins l’àrea
Estem fotuts, però cal seguir picant pedra. Veig el got més ple que buit
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció