Espanyol

Un empat del tot insuficient

Espanyol. Els blanc-i-blaus, amb un home menys durant més de mitja hora de joc per l’expulsió de Nico Melamed, només van ser capaços de resistir i es compliquen l’ascens directe

Valladolid 0 Espanyol 0

VALLADOLID:Masip, L. Pérez, Meseguer, Javi Sánchez, Monchu, I. Sánchez, L. Oliveira (Juric, 73’), Escudero (Negredo, 72’), Anuar (Lucas Rosa, 34’), C. Tárrega, Arnu (Salazar, 66’).ESPANYOL:Joan García, Oscar Gil (Victor Ruiz, 73’), S. Gómez, Cabrera, B. Olivan, Gragera (Bauza, 74’), Jofre (Antoniu Roca, 18’), Aguado (Keidi Bare, 57’), Nico Melamed, Braithwaite, Gastón (Pere Milla, 58’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Cordero Vega.T.G.:Oliveira, Anuar, Gragera, Roca, Gastón, Oscar Gil, Meseguer, Pere Milla i Brian Olivan.T.V.:Nico Melamed (doble groga).PÚBLIC:23.450 espectadors al José Zorrilla.

L’Espanyol no reacciona. Cinquè empat consecutiu que deixa els blanc-i-blaus més lluny d’aconseguir l’ascens directe. A falta de tres jornades, els periquitos tenen a cinc punts l’objectiu, a l’espera del que faci avui el Leganés contra l’Albacete. Una victòria de l’equip madrileny ampliaria la distància encara més. Cop de realitat per a un Espanyol que és incapaç d’aconseguir fer mal amb les armes que té. Poca contundència en els metres finals i mala presa de decisions en els moments clau que està passant molta factura. L’objectiu passa ara a ser un altre. Cal assegurar la quarta plaça per disputar un incert play-off d’ascens. Al davant, tres partits crucials contra l’Oviedo, l’Amorebieta i el Cartagena.

En la primera de les quatre finals, els de Manolo González només van ser capaços de resistir. L’expulsió de Nico Melamed en el minut 65 ho va canviar tot. A partir d’aquell moment, al conjunt espanyolista no li va quedar una altra opció que remar de valent per mantenir l’empat a zero en el marcador i sumar un punt del tot insuficient, però que es pot donar com a bo vistes les circumstàncies i tenint en compte que jugaven al camp del líder de segona.

Per a aquest duel, Manolo González va incorporar Óscar Gil al lateral dret per substituir el sancionat Omar, mentre que Nico Melamed va recuperar la titularitat en detriment de Puado, que no va disputar ni un minut. La primera part va ser molt travada, amb constants interrupcions i molt poques ocasions. Jofre Carreras va poder obrir el marcador en el minut 13, però la seva rematada es va estavellar al lateral de la porteria. Una acció en què el davanter, per un cop al turmell, es va lesionar i va demanar el canvi. El Valladolid no va despertar fins al temps afegit, quan va poder obrir la llauna amb un xut de Monchu i una rematada de cap de Lucas Rosa.

En la represa, Cordero Vega va xiular penal favorable als locals per una acció protagonitzada per Joan García i Roca amb Monchu. L’acció, revisada pel VAR, finalment va acabar en res. Minuts després arribaria l’expulsió de Nico Melamed, en veure la segona groga per haver simulat penal. L’Espanyol va resistir i Negredo va perdonar el gol de la victòria en el 75’.

ELS VESTIDORS

Marxem disgustats perquè la segona part no l’hem pogut disputar en condicions normals per poder guanyar el partit
Hem d’aprofitar totes les opcions que tinguem perquè l’equip quedi al més amunt possible
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)