Espanyol

Virtualment, de ‘play-off’

Espanyol. Els blanc-i-blaus, de menys a més, superen l’Oviedo i tenen gairebé assegurada la promoció d’ascens quan queden dues jornades

Espanyol 2 Oviedo 1

ESPANYOL:Joan García, Sergi Gómez, Cabrera, Puado (Gastón, 81’), Keidi Bare, Pere Milla (Victor Ruiz, 81’), Brian Oliván (Rubén Sánchez, 56’), Aguado (Oscar Gil, 81’), Braithwaite, Omar El Hilali, Antoniu Roca (Bauza, 64’).OVIEDO:Leo Román, Viti, Cazorla, Colombatto (Borja, 77’), Dani Calvo, Alemao (Millan, 86’), Luengo, Seoane, Masca (Paulino, 65’), Pomares (Abel Bretones, 77’), Borja (Dubasin, 65’).GOLS:0-1 (23’) Oier Luengo. 1-1 (32’) Braithwaite (P). 2-1 (63’) Cabrera.ÀRBITRE:Lax Franco.T.G.:Colombatto, Antoniu Roca, Brian Oliván.PÚBLIC:23. 330 espectadors a l’Stage Front Stadium.

Victòria agònica de l’Espanyol contra l’Oviedo que permet al conjunt blanc-i-blau assegurar-se, virtualment, la promoció d’ascens. Quan només queden dues jornades per disputar-se, els periquitos són quarts, a quatre punts de l’ascens directe i amb sis punts de marge respecte del setè classificat. Un punt més segellaria matemàticament el play-off. Ara només queda lluitar per intentar acabar el més amunt possible. L’ascens directe continua sent molt difícil, però encara es pot somiar.

Contra el conjunt asturià, un rival directe i que lluita pel mateix objectiu de l’ascens, era vital aconseguir una victòria i trencar una ratxa de cinc partits consecutius empatant. Ahir va ser el dia. La pilota va voler entrar, i les decisions arbitrals els van ser favorables, amb dos gols anul·lats a l’Oviedo per fora de joc. El primer, en el minut 1 del matx, en una rematada de Masca, i el segon, a les acaballes de la primera part. Lux Franco, a instàncies del VAR, va observar un fora de joc molt rigorós d’Alemao en el moment de la rematada de Dani Calvo. Una acció molt polèmica, en un primer temps en què Braithwaite, des dels onze metres, va igualar la diana inicial d’Oier Luengo. Penal clar després d’una trepitjada de Colombatto a Keidi Bare. El danès ja ha fet 21 gols en la lliga.

Després de la represa, els de Manolo González van fer un pas endavant, mentre que els visitants van perdre el domini que havien mostrat en els primers 45 minuts. El duel es va equilibrar i, en el minut 63, Cabrera va trobar el premi del gol en un córner picat per Pere Milla. Joan García, amb dues intervencions de molt mèrit, va evitar l’empat. Triomf que canvia radicalment la situació i l’ànim de l’equip.

L’equip, perdent, s’ha aixecat i ha mostrat caràcter. Cal guanyar els dos partits que queden
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Remuntar un partit amb un rival com aquest i amb les baixes que teníem, té molt mèrit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)