Esport i política

El Procicat aprova que es reprengui l’esport escolar

Més esport.

“S’equipara l’esport federat i els consells esportius pel que fa a poder entrenar amb més de 6 persones i participar en les competicions permeses.” És el que diu una de les mesures de flexibilització anunciades pel Procicat, que entren en vigor dilluns que ve i que posen fi a un dels greuges que limitava la pràctica de l’esport de base fos quin fos el nivell.

L’esport escolar es podrà reprendre un cop el Govern ha escoltat les reivindicacions del teixit associatiu, que li feia veure i reconèixer les “anomalies i contradiccions” en les mesures vigents fins ara.

Un cop valorades les dades epidemiològiques els membres del Procicat mantenen el gruix de les restriccions amb tres excepcions, una de les quals és la que obre la porta a l’esport escolar.

Es reprenen totes les extraescolars, però només a infantil i primària. Els caus, esplais i agrupaments escoltes també es poden reprendre. L’esport federat podrà fer els entrenaments habituals i no limitats, com fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)