Esport i política

El govern doblarà el pressupost d’esports en aquesta legislatura

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ho anuncia al Parlament i referma el compromís de fer una consulta pels Jocs Olímpics d’Hivern

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va anunciar en una compareixença al Parlament que el govern doblarà el pressupost d’esports i l’activitat física en aquesta legislatura. Vilagrà admet que aquest sector ha estat un dels més castigats d ela pandèmia i que la idea és doblar la inversió al llarg dels pròxims quatre anys. La inversió passarà representarà el 0,4 per cent del pressupost total del govern, encara lluny de l’1 per cent que reclamen alguns sectors, com la UFEC.

“La crisi de la Covid ha demostrat que l’esport i la pràctica esportiva és un bé essencial”, manté Vilagrà. A més, ha recordat, com ja ha explicat en altres ocasions, que aquesta ha de ser la “legislatura” de l’esport femení. I pel que fa a un altre dels projectes pendents, els Jocs Olímpics d’Hivern del 2030, es referma en el compromís de fer una consulta per prendre la “millor decisió col·lectiva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)