Esport i política

Neix la Unió d’Esports de Catalunya

Aliança entre la Unió de Federacions Esportives i la Unió de Consells de Catalunya

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que presideix Gerard Esteva, i la Unió de Consells de Catalunya, amb Jaume Domingo de president, engeguen un camí comú amb la posada en marxa de l’entitat Unió d’Esports de Catalunya. N’han fet l’anunci en una presentació al museu olímpic i de l’esport de Barcelona, tot i que la Unió d’Esports de Catalunya encara trigarà a funcionar com una sola entitat.

“Som models paral·lels, amb vida pròpia, però ens complementem”, ha explicat Domingo. “Busquem la millor manera que l’esport d’aquest país tingui més recursos i més força”, ha afegit el president de la Unió de Consells. Tant Domingo com Gerard Esteva han destacat la idea d’agrupar “el sector esportiu sense ànim de lucre”. “Compartim l’objectiu de posar l’esport com un pilar fonamental de l’estat del benestar”, ha comentat el president de la UFEC.

Aglutinant les dues grans entitats paraigües del sector que representen tant l’esport en edat escolar (42 consells esportius) com el conjunt de les federacions esportives (71 federacions esportives) del nostre país, la Unió d’Esports de Catalunya tindrà com a repte esdevenir la unitat referent del conjunt del sector esportiu català per enfortir i promoure el desenvolupament de les polítiques esportives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)