Esport i política

L’assemblea avala els projectes de la UFEC

-L’assemblea general ordinària de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha aprovat tots els punts de l’ordre del dia per unanimitat. “L’esport català manté una salut de ferro i avui ens han donat l’aval per seguir reivindicant l’eficiència i eficàcia nostra, de les federacions esportives de Catalunya i dels nostres clubs federats”, ha explicat el president, Gerard Esteva, que ha exposat als presidents l’objectiu de reforçar l’aposta de la UFEC pels projectes del 2022, amb l’organització d’una nova edició de l’IWISC, la III Setmana Catalana de l’Esport, la II Fira de l’Esport Català i la III Lliga Catalana d’eSports.

Els serveis a federacions i clubs que ofereix la UFEC han suposat un estalvi per a les entitats de més de dos milions d’euros el 2022. Els projectes organitzats han estat l’IWISC (International Women in Sports Congress); el primer CongrésInternacional de l’Esport femení; la Fira de l’Esport Català, i la recuperació de la Setmana Catalana de l’Esport Català. També s’ha potenciat l’àrea estratègica de digitalització, amb l’expansió d’Esport+, la plataforma de contingut poliesportiu digital de la UFEC

En l’àmbit institucional, s’han fet campanyes per exigir la inclusió de l’esport català al xec cultural del govern espanyol, o la discussió d’esmenes per la nova Ley del Deporte estatal. I en acció social i internacional de l’entitat, s’ha liderat el projecte europeu SPEY sobre la prevenció de la radicalització a través de l’esport, i s’ha participat en quatre projectes europeus centrats a potenciar esdeveniments esportius més sostenibles o augmentar les llicències esportives femenines, entre d’altres.

L’assemblea també ha servit per aprovar la ratificació dels nous càrrecs del consell directiu de la UFEC: Mercè Rosich com a vicepresidenta primera; Benjamí Pons com a vicepresident segon; Maribel Zamora com a vicepresidenta tercera; i Xavier Adell com a vicepresident quart. Finalment, s’ha fet l’entrega de la insígnia d’argent de l’entitat a Antoni Mesas, expresident de la Federació Catalana de Tir amb Arc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)