Esport i política

El president del COE agraeix la feina de l’esport català

Alejandro Blanco, president del comitè olímpic espanyol (COE), ha estat el cinquè convidat a les ‘Reflexions Olímpiques Catalanes’, organitzades per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). S’hi han tractat conceptes i estratègies sobre les noves tendències del moviment olímpica. “L’esport català pot estar orgullós, ja que som líders tant en la pràctica com en els resultats”, ha comentat el president de la UFEC, Gerard Esteva.

Alejandro Blanco ha destacat el paper de l’esport català: “Gràcies per la feina feta per part de l’esport català. Molts esportistes catalans compten amb molts Jocs Olímpics a l’esquena. Això és gràcies a l’ADN competitiu de tots ells i a la feina feta fins al moment. L’esport català té una història meravellosa i de segur que el futur segur que serà encara millor”. El president del COE és “molt optimista” amb els Jocs Olímpics de París. “La gent està boja perquè venim dels de Tòquio on va haver-hi moltes restriccions per la COVID-19 que no va permetre accedir a la gent als estadis. A més, els de 2024 els tenim al costat de casa. Estic segur que seran històrics”. I ha obert la porta a uns altres Jocs a Barcelona: “Espanya a nivell esportiu, organitzatiu i per la passió que té la seva gent, no es pot permetre que en la seva història hagi organitzat només uns Jocs Olímpics. A més, els de Barcelona de 1992 van ser històrics i van canviar la vida d’un país”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)