Internacional

Messi ja és a Barcelona amb la seva selecció

Futbol. El millor futbolista del món preparà el mundial a la ciutat esportiva del Barça

La selecció argentina, amb Leo Messi al capdavant, ja es troba en el seu hotel de concentració a Barcelona, a punt per iniciar la darrera fase de preparació per al mundial 2018. Els 23 futbolistes de l’albiceleste, que van rebre el comiat del president del seu país, Mauricio Macri, abans de partir de Buenos Aires, treballaran fins al pròxim 8 de juny a la ciutat esportiva del FC Barcelona.

L’optimisme regna en el grup que entrena Jorge Sampaoli, més encara després del 4-0 davant Haití de dimarts passat, a La Bombonera, amb un triplet de Messi i un gol de Sergio Agüero. De fet, abans de pujar a l’avió de luxe que l’ha portat de tornada a Barcelona, l’estrella del Barça ha assegurat que ell i els seus companys tenen ”ganes de deixar a l’Argentina en el lloc on es mereix”.

Després de la seva estada a Barcelona, la selecció argentina viatjarà a Israel, on jugarà el seu últim partit amistós abans d’establir-se en el seu campament base de Bronnitsy, als afores de Moscou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)