Internacional

Llistes entregades

Mundial. El termini donat per la FIFA va expirar ahir i ja són oficials totes les convocatòries de les seleccions. La sorpresa: l’alemany Leroy Sané, descartat

Ja es coneixen les plantilles, els 23 escollits definitius de les 32 seleccions que participaran al mundial. Ahir era l’últim dia perquè els combinats entreguessin les llistes oficials i es van esvair alguns dubtes i també va saltar alguna sorpresa.

La notícia més inesperada va arribar des d’Alemanya: el seleccionador Joachim Löw va decidir prescindir per a la copa del món de Leroy Sané. L’atacant del Manchester City ha estat un dels futbolistes més destacats de la temporada a la Premier i la seva presència a Rússia es donava per assegurada. Amb Bèlgica tampoc hi serà Christian Benteke.

D’altra banda, futbolistes amb els quals hi havia certs dubtes com Mohamed Salah (Egipte), Rafa Márquez (Mèxic), Manuel Neuer (Alemanya) o Dani Carvajal (Espanya) sí que van entrar en les seves respectives llistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)